Ska vi lägga pengarna på ett städföretag?

Hej hopp bloggen! Jag förutsätter att ni alla mår bra och hoppas att ni inte blev lurade på något aprilskämt igår. Hos mig står det väldigt bra till ska ni veta, trots att börsen går nedåt så blomstrar mina affärer som aldrig förr. Nu funderar jag på att lyxa till det lite på arbetsplatsen här, det kanske har blivit dags att anställa ett städföretag som hjälper mig med städningen. Eller ännu roligare, kanske köpa in ett biljardbord till kontoret och några flipperspel. Det behöver jag nog kolla lite närmare på med min partner innan jag tar ett hastigt beslut som kanske visar sig vara fel. Jag och min kompanjon är verkligen varandras motsatser och det när nog därför som vi lyckas så bra med verksamheten. Han hade garanterat valt att anställa ett städföretag, så att vi får en tjänst som gör det möjligt för oss att fokusera mer på vår verksamhet. Jag är lite mer av den kreativa personen i företaget, han som ser idéer och det är nog därför som jag är mer sugen på att lägga mina pengar på något roligt. Lägga pengarna på någonting som ger möjligheten för hjärnan att kunna tänka på annat än bara arbete, något som kan skapa kreativitet och fantasi. Dock så vet jag väl med mig att det kommer sluta med ett städföretag istället för något biljardbord. Men så länge jag har min lilla basketkorg på mitt kontor så kan jag roa mig med den. Oftast när jag ska komma på nya strategier eller idéer så brukar jag gå utanför kontoret och promenera runt i Kungälv, gärna med lite musik i ören. Ibland har jag gått genom halva Kungälv innan jag kommer på något smart och då är det löpning tillbaka till kontoret som gäller. Nu ska jag gå in till min kompanjon och höra med vad vi ska göra nu när vi drar in så mycket pengar, städföretag eller biljardbord. Vad hade ni valt?