Städfirma i Kungälv

Har aldrig riktigt gillat idén med att anlita en städfirma, tycker att det är den ultimata metoden för att undvika göra det minsta lilla typen av sysslor. Men då jag arbetar fulltid och inte alls får ihop tiden på dagarna utanför jobbet att ticka så kända jag att jag verkligen började förstå mig på varför folk anlitade städfirmor. Jag valde därför till slut att kontakta Nordic Städfirma AB som är en enormt högt eftertraktad städfirma i Kungälv som arbetat inom detta yrket i flera års tid. Jag kontaktade dem och förklarade vad projektet skulle gå ut på där vi gemensamt kommer över en plan till hur vi skulle kunna göra detta så bra, effektivt och till ett så förmånligt pris som möjligt.

Konversationerna med dem kändes bra och vi kom fram till att jag behöver ha dem hos mig en gång varannan vecka för att verkligen kunna känna mig till ros med hur rent och snyggt det ska vara. Nu har jag då även haft dem hos mig i ungefär fyra månader och är så otroligt nöjd och glad över det faktum att jag anlitade dem. Otroligt trevlig personal som verkligen vet hur man skall gå tillväga för att få ut ett så bra arbete som möjligt för sina kunder.